Actualidad Noticias Mª Carmen Fernández del RCNT or en el Campionat Autonòmic Absolut Classe Europa

Mª Carmen Fernández del RCNT or en el Campionat Autonòmic Absolut Classe Europa

Vela lleugera
23 juny 2021
Durant el cap de setmana, els dies 19 i 20 de juny, es va disputar el Campionat Autonòmic de la Classe Europa organitzat pel Real Club Nàutic Torrevieja en col·laboració amb la Federació de Vela Comunitat Valenciana
FVCV
FVCV
Torrevieja

L'equip del RCN Torrevieja es renova amb dos nous regatistes que se sumen a l'equip com són: Eva Frías i Carlos Romero. Així mateix, han participat en la regata per part del RCNT: Mª Carmen Fernández, Alberto Antón, Inés Alcanyís i Alberto Caballero. L'entrenador de la flota és Jesús Rogel que s'ha posat en marxa amb aquesta classe tan juvenil i important per al Club.

 

Durant els dos dies de regata es van disputar en condicions de vent fluix i mar plana que va afavorir que Mª Carmen qui amb la seua encertades decisions tàctiques va aconseguir l'Or en el Campionat Autonòmic Absolut. En el cas d'Alberto Antón no va haver-hi sorpreses, ja que va demostrar el seu gran estat de forma aconseguint la Plata en Absolut i 1r Sub20. Marcos Ortega del RCN Dénia va aconseguir el bronze en l'Absolut i 2n en Sub20. Per part seua, Inés Alcanyís es va defensar bé aconseguint el 3r lloc en el Sub20, sens dubte un èxit més per a la jove regatista.

 

La classe Europa amb aquesta regata, ressorgeix, ja que aquesta competició ha servit de preparació per al Campionat del Món al qual aniran els nostres regatistes Inés Alcanyís i Alejandro Pareja, que es disputara a Suècia el mes de juliol. Ara toca continuar entrenant per a preparar aquesta competició.