Formación Formación de Técnicos

Formació de Tècnics

La Federació imparteix la seua oferta formativa a través de INEMAR (Centre d'Ensenyaments Esportius Nàutics), l'únic centre homologat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per a la formació en els tres nivells de Tècnic Esportiu de Vela: Inicial, Final i Superior.

TÈCNIC ESPORTIU DE VELA

El mercat de treball de l'esport en general i de la vela en particular, ha evolucionat cap a, cada vegada més, una major professionalització que emana de la regulació dels ensenyaments de Tècnic Esportiu de Vela, per a adaptar-se a les exigències d'un mercat laboral cada vegada més exigent.

I aqueix buit formatiu és el que ocupa INEMAR, com a únic centre homologat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, per a impartir els tres nivells: Inicial, Final i Superior.

En els cicles de Tècnic Esportiu de Vela, no sols aprendràs els aspectes comuns de l'esport com són els primers auxilis, comportament motriu, organització esportiva, meteorologia, o com funciona la vela, sinó que, coneixeràs les tècniques d'ensenyament de la Vela, material i reparació d'embarcacions, aspectes importants de seguretat en la mar i en les instal·lacions, iniciació a la competició i organització de regates. De la mateixa manera rebràs formació sobre organització de l'esport federat, gestió de centres i escoles, bases d'entrenament a esportistes i maneig d'embarcacions.

Si vols accedir a una formació de qualitat, reglada, amb un equip docent competitiu i amb gran experiència, que et prepare per a tots els reptes que t'ofereix la mar, inscriu-te en la pròxima edició 2020-2021.

 

 

 

Formació per a Tècnics de Regates

La formació d'Oficials, Jutges, Àrbitres, Balizadores, Mesuradors, constitueix una part prioritària del desenvolupament de la Vela. El Pla Director de Formació desenvolupa una unitat de criteris pràctics i didàctics que dona, com a resultat, més i millors Tècnics en Regata. 

Tots aquests cursos, tant en les seues modalitats presencial com online, ofereixen coneixements teòrics i pràctics i estan dirigits a persones amb bons coneixements de la navegació i les regates.

Per a més informació, consulta la web: https://inemar.somvela.com/  ii també nostres RRSS.

 

MÉS INFORMACIÓ

Telf: 963530120 ( extensió 3)  Fax: 963534331

E-mail:  jmfortea@somvela.com

Horari d'atenció: de 10.00 a 14.00 de dilluns a divendres