Competición Un Mar de Campeones

Una Mar de Campions

Festa de la Vela

Com ja és tradició arribades aquestes dates, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana celebra una de les seues cites esportives més importants de l'any: Una Mar de Campions. Per a nosaltres, aquesta gala és una gran festa de la vela ja que ens permet reconéixer i homenatjar els nostres esportistes per tot l'esforç que han realitzat durant la temporada.

És un vertader plaer posar en valor el treball i els assoliments que cada esportista dels nostres clubs ha obtingut durant l'any i atorgar-los així, el premi que es mereixen.  Però com a federació esportiva hem d'apel·lar a la responsabilitat i per tant, posposar la data d'aquesta celebració esperant que molt prompte puguem tornar a reunir-nos de manera segura i donant-li als nostres esportistes el que mereixen.

L'esport de la vela és la nostra passió i res pot frenar-nos, així que, encara que no puguem reunir-nos físicament tractarem de fer tot el que siga a les nostres mans, a través de les diferents plataformes digitals de la FVCV,  perquè aquests esportistes tinguen un primer reconeixement esperant poder celebrar la gala pròximament.

Podeu consultar el llistat de premiats en el document annex: PALMARÉS 2020