Actualidad Noticias Reis i Harris lideren el Open Classe Optimist d´Altea

Reis i Harris lideren el Open Classe Optimist d´Altea

Resultats
14 nov. 2022
Eduardo Reyes del RCN València encapçala la classificació en Optimist A i Diego Harris del RCN Torrevieja en Optimist B
Club Náutico Altea

Aquest cap de setmana ha tingut lloc un dels clàssics en el calendari de regates del Club Nàutic d'Altea, el Open Classe Optimist.

Un total de 165 regatistes procedents de la Comunitat Valenciana i Múrcia s'han donat cita en la badia d'Altea el 12 i 13 de novembre per a participar en aquesta regata puntuable per al rànquing autonòmic de les classe Optimist A i B per a la temporada 2022-2023.

El dissabte, primer dia de regata, les bones condicions per a la navegació en la badia d'Altea permetien al comité realitzar un total de 4 mangues per als Optimist A i 3 mangues per als Optimist B. El vent va bufar de llevant amb intensitats de 10 fins als 14 nusos. El diumenge el vent va deixar una última jornada amb vent més escàs, amb un màxim de 10 nusos i direcció nord-est. La primera eixida es va donar a les 12.00 hores i es van poder completar dos mangues per a cada categoria.

La classificació general quedava encapçalada per Eduardo Reyes del RCN València en Optimist A i Diego Harris del RCN Torrevieja en Optimist B. El lliurament de trofeus es realitzava a les 17.30 hores del diumenge en l'exterior del Club Nàutic d'Altea, Eduardo Revert en representació de la FVCV, Joaquim Valero secretari nacional de AECIO i Sergio Ferrando de AECIO Comunidat Valenciana.

En Optimist A Blanca Ferrando del RCN València ha fet amb l'or en Absolut femení i Eduardo Reyes també del RCN València en Absolut masculí. En la categoria sub-13 masculí el regatista del RCR Torrevieja Juan F. Chumilla ha obtingut el primer lloc i Marta Ferrando del RCN València ho ha fet en sub-13 femení.

En Optimist B Diego Harris aconseguia el primer lloc tant en Absolut masculí com en la categoria sub-11 masculí. La regatista Romina Vicent del RCN València aconseguia fer-se el trofeu en Absolut femení i Alexandra Youji del RCN València amb el primer sub11 femení.