Actualidad Noticias Maverta en ORC A, Brisa en ORC B i Pampeón en Divisió 2 guanyadors de la Regata Restaurant El Moll

Maverta en ORC A, Brisa en ORC B i Pampeón en Divisió 2 guanyadors de la Regata Restaurant El Moll

Creuer
16 maig 2023
Malgrat tindre un temps bastant inestable durant el dissabte, van participar en la tradicional regata Restaurant el Moll, 12 embarcacions quasi totes del RCN Torrevieja i del Club Nàutic La Puntica
RCNT

Ja des de l'eixida i durant el matí el vent va ser de menys a més, acabant en 15 nusos. El temps va ser molt inestable. Just va acabar la regata abans que fera la seua aparició la tempesta amb pluja i ja amb totes les tripulacions fora de perill en terra.

Una vegada va finalitzar la regata, totes les tripulacions van ser al Restaurant el Moll on es va compartir un esmorzar d'especialitats del restaurant i, es va celebrar el lliurament de trofeus en un ambient de companyonia. Alguna cosa que van agrair i van gaudir tots els participants.

Des del RCN Torrevieja igualment es vol manifestar l'agraïment a la famila Beduí, i concretament a Hernán Beduino gerent del restaurant, pel suport i entusiasme de tota la família a la regata un any més. És conegut que és una família de navegants de vela, que en la seua joventut van formar part dels equips del club, i que posen tota la seua il·lusió, temporada rere temporada en l'organització d'aquesta regata, patrocinant la competició.

Els premis van ser molt benvolguts i volguts pels guanyadors ja que es tractava de vals de sopar per a cada vaixell que va pujar al podi.