Actualidad Noticias Les Copes, els Campionats Autonòmics i de Promoció de Vela queden ajornats

Les Copes, els Campionats Autonòmics i de Promoció de Vela queden ajornats

Institucional

15 gen. 2021
La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha decidit ajornar les pròximes Copes, Campionats Autonòmics i de Promoció de Vela Lleugera i Creuer fins que la situació actual siga més favorable
Prensa FVCV
Prensa FVCV
València

Les proves autonòmiques de Vela de la Comunitat Valenciana queden ajornades fins al dia 21 de febrer com a altaveu per a assenyalar la importància de reduir la mobilitat dels nostres esportistes i tècnics. Regates com l'Open Badia Altea 2021, que se celebrava en el Club Nàutic d'Altea, han hagut d'ajornar-se a causa de la situació actual que el COVID-19 està empitjorant.

La FVCV ha pres esta decisió tenint en compte els desplaçaments que estos campionats ocasionen i per a solidaritzar-se amb la societat, ja que a hores d'ara hem de ser conscients que els desplaçaments poden empitjorar la situació. És per això, que la Federació ha recalcat que és necessari que es tinga en compte quin és el panorama actual, "tenemos que tindre en compte la labor de sanitaris i de metges, i no podem permetre que agreuge la situació. Per esta raó, hem decidit comprometre'ns a minimitzar els desplaçaments per la nostra comunitat i, per això, les proves autonòmiques quedaran ajornats fins que es puguen celebrar en un entorn i una situació més favorable", ha declarat Carlos Cigró torrat, President de la FVCV.

L'ajornament es mantindrà fins al dia 21 de febrer, avaluant com evoluciona la corba de contagis en la nostra comunitat i sempre en coordinació amb l'administració; es buscaran noves dates per a celebrar tots els campionats que queden pendents.

La vela és un esport que té el mar com a protagonista, un esport que seguix totes les mesures i protocols necessaris per a poder dur-ho a terme. La vela és un esport segur que no hem de deixar de practicar. Des de la federació es promou que tots els aficionats continuen navegant en la seua localitat en els seus clubs i escoles de Vela. Des de la FVCV volen agrair tot l'esforç fet pels clubs, ja que no han deixat de treballar perquè el recinte seguira tots els protocols sanitaris i fora un entorn en què practicar esport segur. A pesar d'esta situació, la seua labor continuarà per a estar preparats de cara a noves dates i per a no deixar d'oferir els servicis necessaris perquè es puga continuar practicant l'esport que més ens agrada.