Actualidad Noticias Les 300 Milles A3 Moraira-Trofeu Grefusa se celebraran a la fi d´abril

Les 300 Milles A3 Moraira-Trofeu Grefusa se celebraran a la fi d´abril

Creuer

22 abr. 2021
Després de quasi dos mesos d'aturada per la situació sanitària de la Covid 19, el comité organitzador ha pogut tancar la data definitiva per a poder disputar la regata i que tindrà lloc el pròxim 28 d'abril
CN Moraira
CN Moraira

El Club Nàutic Moraira i el comité organitzador de les 300 Milles A3-Trofeu Grefusa han pogut donar llum verda, finalment, a la seua regata més emblemàtica, després d'una mica més de dos mesos d'aturada per la situació sanitària de la Covid 19 i que va obligar a la fi de gener a ajornar-la, en espera d'una millora de la situació i canvis en les normatives tant federatives com governamentals.
 
Després de relaxar-se les mesures i la volta a la normalitat, el comité organitzador ha pogut establir la data de 28 d'abril de 2021 per a donar l'eixida a les 300 Milles A3 Moraira-Trofeu Grefusa, que en aquesta edició compleix els seus 20 anys d'història, i encara que els actes socials han quedat una mica minvats, la intenció del Club era ajornar la regata el màxim possible per a poder celebrar mínimament aquesta edició tan important.
 
Aquesta situació no ha sigut un hàndicap per a la flota creuer que té un afecte especial a les ‘300 Milles’, per la qual cosa el nivell i nombre de vaixells inscrits, ha sigut i és a l'habitual en la seua data, mediats de gener. Amb això, hui dia i mancant el tancament oficial de les inscripcions, el nombre de vaixells inscrits arriba als 23, procedents de Catalunya, Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana, encara que no es descarta superar els 25 vaixells inscrits.
 
Nivell i qualitat preval una vegada més en la cita de Moraira. En el llistat actual figura el defensor del trofeu de 2020, El Carmen-Elite Sails (RCR Cartagena) de José Coello, acompanyat per unitats potents com els valencians M8, de José Luis Francés, Bruixot, d'Alberto de Castro, Cafés Granell, d'Agustín Granell, amb Nacho Braquehais en l'equip, o Ziving Badia, de Javier Arbona, tots ells del RCN València, als quals s'uneixen l'alacantí Tanit 4 Medilevel (RCR Alacant); Trabuco, d'Isidro Rebollo, Maverta de Pedro Gil, tots dos del RCN Torrevieja, o els catalans Hydra (CN Balís), comptant en la seua tripulació Ricardo Terrades, o el Smerit (CV Blanes) en el qual figura un dels millors regatistes oceànics espanyols com és Alex Pella, sense oblidar-se del gran: Alzira-Moraira d'Agustín Gregori i el seu Swan 75.
 
L'eixida està prevista a les 11.55 hores dimecres que ve 28 d'abril. El Club ha establit unes normes especials Covid 19, aplicant al mateix temps totes les normatives actuals, tant de la Generalitat Valenciana, ajuntament de Teulada-Moraira i els propis de la federació.