Actualidad Noticias Félix Oter campió absolut dels Jocs Esportius 2021

Félix Oter campió absolut dels Jocs Esportius 2021

Vela lleugera
14 juny 2021
Prop de 30 joves regatistes han disputat la final autonòmica dels Jocs Esportius en el RCN de Dénia
FVCV
FVCV
Dénia

Inclosa en el Campionat Autonòmic de Nivell 1, hui ha tingut lloc en el Real Club Nàutic de Dénia la final dels Jocs Esportius 2021 de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

El campionat s'ha realitzat amb normalitat entre els prop de 30 joves regatistes de 5 clubs nàutics valencians que s'han congregat en el Port de Dénia. Un vent de nord, entre 5 i 6 nusos, i una mica de mar de fons pel nord han acompanyat als optimist valencians durant la seua travessia nàutica.

Félix Oter es corona com a campió absolut

El del Real Club Nàutic de Torrevieja lidera la classificació masculina i absoluta amb dos primers i un segon. La plata es va per al Club Nàutic de Xàbia al costat de Lewis McGregor, que es puja al podi gràcies a un primer, un segon i un quart lloc en la classificació. El tercer lloc és de Daniel Toro del club torrevejense que suma un segon i dos quarts.

Zoe Arostegui lidera la classificació femenina

La jove promesa del Real Club Nàutic de Calp s'emporta l'or gràcies a un sisé, un seté i un dècim. Trepitjant-li els talons es troba la del Club Nàutic de Xàbia, Carla Pascual, que alça la plata amb un dècim i dos trentens. El bronze femení porta el nom de Carmen García, del club torrevejense, que ha completat dos de les tres mangues amb un seté i un cinqué respectivament.

Lliurament de premis als guanyadors i obsequis als participants

Després de la realització de les tres mangues de la prova, ha tingut lloc el lliurament de premis en el Real Club Nàutic de Dénia. Representant a la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, Eduardo Revert, i com a vicepresident del RCN de Dénia, Juan Riera. Una vegada entregades les 6 medalles als joves campions, els entrenadors de cada club nàutic han fet lliurament d'un obsequi a tots els participants.