Actualidad Noticias El Open Badia d´Altea obri el 2021 per a la vela lleugera

El Open Badia d´Altea obri el 2021 per a la vela lleugera

Vela lleugera

13 gen. 2021
Club Náutico de Altea
Club Náutico de Altea
Club Náutico de Altea

La vela torna a omplir la badia d'Altea aquest cap de setmana i en aquesta ocasió és el torn de la vela lleugera. Els millors regatistes de tota la Comunitat Valenciana es mesuraran en aquesta primera prova de 2020 puntuable per al rànquing autonòmic.

Dins del calendari hivernal de regates del Club Nàutic d'Altea el Open Badia d'Altea és ja tot un clàssic. Enguany entraren en competició les classes ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, 420 i Flying Dutchman.

El comité organitzador del Club Nàutic d'Altea, després d'analitzar la situació i les noves mesures davant la Covid-19, ha decidit seguir avant amb la realització del Open Badia d'Altea ja que l'esport de la vela es practica en un entorn natural a l'aire lliure i els esportistes no estan en contacte durant la competició, evitant així el risc de contagi.

A més, seguint les mesures de prevenció davant la Covid-19, l'organització ha dissenyat uns procediments per a evitar el contacte entre els diferents regatistes abans i després de la regata. Per a això s'han habilitat espais destinats a cada club i distanciats en diferents punts de les instal·lacions del club nàutic, així com controls d'accés per zones fitades a les quals només podran accedir aquells que tinguen el corresponent identificatiu de la regata. En cada punt d'accés es prendrà la temperatura i es farà obligatori l'ús de la màscara així com de gel hidroalcohólic.

Amb un màxim de sis proves previstes que es realitzaren en flotes, el Open Badia d'Altea arrancarà el dissabte a les 12.30 hores amb la primera jornada de proves i continuarà fins al diumenge 17.

El lliurament de trofeus tindrà lloc a partir de les 16.30 hores i es realitzarà en l'exterior limitant l'accés els regatistes participants. Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats de cada classe a més d'una categoria femenina.