Actualidad Noticias destacadas La teua opinió ens importa

La teua opinió ens importa

Institucional

03 març 2021
Des de la FVCV ens agradaria conéixer quina és la teua opinió sobre els nostres serveis. Per a això, hem elaborat aquesta enquesta i així, amb la teua participació, poder millorar
FVCV
FVCV

La teua opinió ens importa. És per això, que des de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana volem conéixer quin és el teu grau de satisfacció amb els diferents serveis i àrees que com a entitat esportiva posem a la teua disposició. Està en la nostra filosofia el treball constant i la millora contínua i creiem que una de les millors maneres de fer-ho és donant-li veu i participació als nostres federats i a tota la comunitat que conforma aquesta federació i així, coneixent de primera mà l'opinió i percepció de cadascun de vosaltres poder analitzar els resultats i millorar en molts aspectes.

En aquesta línia de treball, hem elaborat una enquesta per a poder tindre aquest feedback directe amb tu, escoltar-te i saber què opines sobre diferents àrees com a formació, competició o atenció i comunicació que realitzem entorn de la marca #Somvela.

Gràcies a aquesta eina no sols podrem millorar a curt termini sinó també a llarg termini ja que, realitzant anualment aquestes enquestes podrem elaborar informes que ens permeten, any rere any, valorar diferents tendències.

Únicament has de clicar en l'enllaç que deixem a continuació sent totalment anònim. A penes et portarà un minut i en canvi pots ajudar a millorar LA TEUA federació perquè La teua opinió ens importa!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wLa1KBAtG0i7KtHySeTYGaVIMj6BjyNKoFezrKniD89URFE1OThBRUg2WEdZQUdCWDdYTEkwQjlSUCQlQCN0PWcu