Actualidad Noticias destacadas Resultats Campionat Europeu Júnior de ILCA 6

Resultats Campionat Europeu Júnior de ILCA 6

07 jul. 2022
Del 29 de juny al 06 de juliol es va celebrar el Campionat Europeu de la classe en Club Nàutic de Tessalònica

El Campionat Europeu Juvenil EURILCA 6 que es va dur a terme en el Club Nàutic de Tessalònica, Grècia, entre el 29 de juny al 6 de juliol de 2022, ha deixat uns grans resultats per a l'equip de regatistes de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana que van estar competint pel medaller europeu de la classe sent un total de 109 les esportistes que hi havia en competició.

Durant la primera jornada va haver-hi dues primeres carreres programades per a les 6 flotes, començant amb 7 nusos de vent i poc onatge. Les condicions meteorològiques es van mantindre bastant, amb vents entre els 6 i els 9 nusos. El segon dia de regates a Tessalònica, va finalitzar amb dues noves regates per flota, sent quatre en total. Van començar amb 10-12 nusos de vent i poc onatge. El vent disminuïsc lentament durant la competència a 6-8 nusos. En la tercera amb dues noves regates per a completar la primera meitat del Campionat Europeu Juvenil EurILCA 6, la jornada va començar, amb 5-6 nusos i aigua plana, augmentant finalment a 9-12 per a les últimes regates.

Així va arribar el quart dia i la sèrie final del Campionat Europeu Juvenil a Tessalònica. Es van realitzar dues noves regates per a les 6 flotes. Un nou dia assolellat amb 10-14 nusos de vent i mar agitada. Totes dues flotes Or van començar a navegar al voltant de les 15.00 hores. Les regates van ser realment senzilles, amb tots els regatistes tornant a terra al voltant de les 17.00. El cinqué dia de competició va haver-hi dues noves regates en el Campionat, amb canvis significatius en la part superior de la classificació. I en l'últim dia, es van decidir els nous campions europeus juvenils EurILCA 6 2022. Aquests van ser els resultats de les nostres regatistes: