Actualidad Noticias destacadas Com els ha anat als vaixells de la FVCV en la 40 Copa del Rei MAPFRE?

Com els ha anat als vaixells de la FVCV en la 40 Copa del Rei MAPFRE?

Creuer
08 ag. 2022
Després de completar un ambiciós programa de competició aquests han sigut els resultats dels creuer de la Comunitat Valenciana
FVCV

La històrica 40 Copa del Rei MAPFRE ha arribat a la seua fi després d'una edició amb ple de parcials completats en les nou classes participants. El Embat, el fidel vent que dona fama a la badia de Palma, va permetre complir el programa en cadascuna de les sis jornades de competició. En aquests sis dies es van sumar 11 parcials als casellers de totes les classes excepte la femenina i la de J70, que van sumar 14. Tots van arribar a l'últim dia amb la batalla pel títol oberta, i va caldre esperar a la prova final per a conéixer la identitat dels guanyadors i definir els resultats finals en els quals a les embarcacions de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana els ha anat així:

En la classe ORC1 el Palibex, que començava en tercera posició la sèrie final, va anar descendint en la classificació fins a finalitzar la 40 Copa del Rei seté en la general. El DK46 patronejat per Jose María Torcida no va estar encertat l'últim dia de competició i, signant la seua pitjor jornada, es va veure relegat al lloc set de les díhuit embarcacions que hi havia competint en aquesta classe.

En la classificació de ORC 2, el Maverta DEFCOM SEGURETAT (RCN Torrevieja), que estava ficat de ple en la lluita pel medallero de la Copa, després d'una última jornada de vertigen ha acabat quart en la general a només un punt de llocs de podi. Al costat d'ells en ORC 2 trobem al Grup Euroatomizado (RCN Castelló) que ha finalitzat huité.

En ORC 3, el Tanit IV Medilevel (RCRA) ha mantingut la seua quarta posició. Estant en constant pugna pel segon i tercer lloc, als del Real Club de Regates d'Alacant finalment els va resultar impossible avançar en el caseller al Scugnizza, al Bruixot i al Varicentro pel que s'ha quedat a les portes de penjar-se la medalla.

Si ens endinsem en la classificació de ORC 4 és en la cinquena posició en la qual trobem al Despelote-Global (CN Santa Pola) de Jose García Aguilar que no ha pogut remuntar en les tres últimes mànegues de la competició els dos NSC sumats al caseller durant l'equador de la Sèrie Final.

Cinquens i sisens han quedat en la classe Herbalife J70 el Restoo (RCNV) i Let it Be del (RCN Dénia). Encara que els resultats per a aquestes dues embarcacions no han sigut els desitjats, totes dues tripulacions han pogut extraure conclusions i gaudir d'aquesta 40 edició de la Copa del Rei en la qual han tancat programa amb un total de catorze mànegues disputades.

I en la classe Mallorca Sotheby´s Women´s Cup el Dorsia Coviran del Club Marina Burriananova que va arribar a agafar el lideratge de la general, l'última mànega de la regata va ser la que les va fer descendir a llocs de plata. Un quart enfront del primer que van obtindre els seus principals rivals durant la Copa, el Balearia Team, va fer que l'equip de Nuria Sánchez finalitzara en segona posició.