Actualidad Noticias XIV TROFEU CN ALACANT COSTA BLANCA

XIV TROFEU CN ALACANT COSTA BLANCA

Vela lleugeraResultats
22 març 2021
Les condicions de vent van marcar el programa esportiu, podent-se completar un total de 4 proves sobre 6 previstes amb mig centenar de participants representant de més 10 clubs de la Comunitat Valenciana
CN Alicante Costa Blanca
Alicante

En les instal·lacions del club van ser presents els esportistes de la classe windsurf disputant la prova autonòmica.

Les condicions de vent van marcar el programa esportiu, podent-se completar un total de 4 proves sobre 6 previstes amb mig centenar de participants representant de més 10 clubs de la Comunitat Valenciana. Les condicions del dissabte amb avís taronja per vent de NE que va aconseguir els 30 nusos i l'estat de la mar que ronde els tres metres d'altura amb el que no es van disputar proves i tot per decidir per a la jornada del diumenge. Aquesta es va disputar amb un vent d'entre els 8 i 14 nusos de direcció Sud per a completar el màxim de proves d'una jornada.

Els vencedors en la Prova Autonòmica de Windsurf disputada en el Club Nàutic Alacant Costa Blanca, prova que decidirà l'equip Autonòmic que represente a la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana en els Campionats Nacionals a disputar en Santa Pola del 30 al 4 d'abril.

Finalment es va realitzar el lliurament de trofeus en presència de Sr. Francis Rey Aracil Presidente del Club Naútico Alacant Costa Blanca, Juan Meseguer Vicepresident del CNACB i Sr. Antonio de Bejar en representació de la Federació Valenciana.