Actualidad Noticias SomTripulació, la bossa de tripulants i armadors de la Federació

SomTripulació, la bossa de tripulants i armadors de la Federació

Institucional

04 juny 2021
Vols navegar en creuer o vela lleugera? Estàs buscant tripulants? Apunta't a SomTripulació!
FVCV

Tant si tens un vaixell i necessites completar la teua tripulació com si vols navegar en creuer o en vela lleugera, ara ho tens més fàcil que mai. Apunta't a SomTripulació i contacta amb aquells tripulants que busquen armador o amb aquells armadors que necessiten completar tripulació.

SomTripulació és un servei nou i pioner en el món de la Vela, que ofereix la FVCV als seus federats de manera exclusiva en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Aquest servei té com a objectiu fomentar la participació en regates, posant en contacte a regatistes i armadors que desitgen unir-se i així, formar l'equip necessari, per a participar en qualsevol competició, ja siga d'àmbit local, autonòmic, nacional i fins i tot, internacional.

Els únics requisits per a apuntar-te a la bossa tant si eres armador com si eres tripulant són ser major d'edat i tindre llicència federativa d'esportista per la FVCV. A més, el funcionament d'aquesta eina és molt senzill:
 
1.Dona't d'alta
2.Completa el perfil amb les teues preferències, experiència i aptituds
3.Tria si vols que la teua fitxa siga pública o privada
4.I posa't en contacte amb els usuaris que més s'adapten a les teues necessitats


Contactar amb un armador o formar una tripulació mai va ser tan fàcil com amb SomTripulació, la bossa de tripulants i armadors de la federació.