Actualidad Noticias Presència de 16 regatistes de la FVCV en el podi dels campionats nacionals i internacionals celebrats aquest cap de setmana

Presència de 16 regatistes de la FVCV en el podi dels campionats nacionals i internacionals celebrats aquest cap de setmana

Resultats
30 juny 2021
El Campionat d'Espanya de 29er, la Copa d'Espanya de *ILCA 4 i el Campionat Europeu de Optimist compten amb 16 regatistes de la FVCV a la part alta de les classificacions
FVCV
FVCV
Gran Canaria, El Puerto de Santa María

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha tingut representació en les dues competicions nacionals i l'europea que s'han desenvolupat al llarg d'aquest cap de setmana. Els regatistes valencians han aconseguit grans classificacions en els tres esdeveniments esportius, demostrant la seua vàlua i el seu esforç.

Dotze regatistes valencians en el podi del Campionat d'Espanya de 29er

Després de les quatre jornades de competició en les aigües de Gran Canària, els germans Mateo i Simón Codoñer Alemany, del Real Club Nàutic de València, s'emporten l'or de la competició amb 24 punts després del descarte. La plata del podi absolut també es va cap al RCN de València amb Quicorras Urios Salinas i Filippo Binetti Pozzi que els trepitgen els talons als seus companys amb els seus 25 punts.

El segon lloc de la categoria Sub 17 es reparteix entre el RCN de València i el de Calp gràcies a Sergi Soler López i Stijn Gast, que aconsegueixen la medalla amb 66 punts nets. El tercer lloc d'aquesta categoria també es divideix entre el València i Alacant amb els 93 punts obtinguts per Miguel Campos Muñoz de Conca i Pablo Moreno Pascual.

Les joves germanes del Real Club Nàutic de Calp, Sara i Isabel Momplet Baixauli, s'alcen amb el bronze absolut femení i la plata en la categoria Sub 19 femenina. El bronze de la classificació Sub19 femenina és per a les del Real Club Nàutic de Valencia, Daniela Senis Galocha i Obdulia Fernández de Ybarra.

Una plata absoluta i dos ors femenins en la Copa d'Espanya de ILCA 4

En les mateixes aigües del Real Club Nàutic de Gran Canària s'ha celebrat del 23 al 27 de juny la Copa d'Espanya de ILCA 4, de la qual Joan Ravie, del Club Nàutic Campello, s'emporta una merescuda plata gràcies a 19 punts nets.

Les nou mangues realitzades i els seus corresponents dos descartes, van deixar a Claudia Adan, del Club Nàutic de Santa Pola el primer lloc de la categoria Sub 18 femenina. L'or de la Sub 16 femenina es va cap al Real Club Nàutic de Torrevieja al costat d'Adriana Castro.

Quart lloc per a Carlos Espí en l'Europeu de Optimist

El RCN d'El Puerto de Santa María ha acollit durant una setmana el Campionat d'Europa de la Classe Optimist en les seues aigües de la badia de Cadis. Des del RCN de València, Carlos Espí Blat ha aconseguit un total de 74 punts nets, la qual cosa li ha portat a aconseguir el quart lloc en la classificació, a tan sols 2 punts del bronze.