Actualidad Noticias Marta Hernández i Julia Marfil, campiones d´España Snipe Femení

Marta Hernández i Julia Marfil, campiones d´España Snipe Femení

Vela lleugera
15 nov. 2021
El podi en el nacional es tanca amb Patricia Medina i Mª Eugenia Calvo (RCN Gran Canària) i Rosa Mª Foruria i Laura Morata (RCN València)
RCN Valencia
València

Espanya ja té noves campiones d'Espanya de la classe Snipe. El tàndem d'Almeria-de Tenerife format per Marta Hernández (CM Almeria) i Julia Marfil (RCN Tenerife) s'han fet hui amb el ceptre nacional en el RCN de València, en una segona jornada marcada per l'absència total del vent, el qual no ha permés poder completar ni una sola prova, per la qual cosa la dues tancades el dissabte permeten concedir el títol a Hernández i Ivori.
 
El podi del campionat d'Espanya s'ha tancat amb Patricia Medina i Mª Eugenia Calvo (RCN Gran Canària) i Rosa Mª Foruria i Laura Morata (RCN València). Karlien Asscherickx i Hertsens Frega, per part seua, s'emporten el trofeu Màster, títol que també s'adjudiquen Begoña Alday i Rosana Carratalá (EVMV) com primera tripulació espanyola, mentre que Sara i Isabel Momplet s'emporten el trofeu a l'ésser la primera juvenil.
 
El Trofeu Llevant Vela Lleugera corona als seus nous campions
Amb les proves completades el dissabte, el RCN de València tanca el capítol de trofeus i podi en el Trofeu Llevant Vela Lleugera 2021, amb el tàndem Agustín Zabalua i Belén Olives com a campions en la classe Snipe (1 prova). Un podi que s'ha tancat amb Marià Rierol i Jovi Marzal i Gonzalo Calvo i Joaquín Armengot, tots del club organitzador. Pel que respecta a la flota 29er Mateo i Simón Codoñer es fan amb el títol amb 4 punts, mentre que Sergi Soler i Vicente Castellano (4-1) són segons amb 5 punts, seguits d'Antonio Gasperini i Antonia Shultheis, bronze amb 7 punts. Amb dues proves Màxim González acaba primer amb 4 punts, seguit de Pablo López i Iván Cappello, segon i tercer respectivament. Vicente Fernández conclou com primer en els ILCA 4. Irene de Tomás és segona i primera femenina juvenil, tancant-se el podi amb Carlos Sánchez-Rodrigo.


El lliurament de trofeus, celebrada en la Base de Regates RCNV, ha comptat amb la presència de Rafel Xirivella, vicepresident de la FVCV; Verónica Bailly Bailliere, en representació de la classe Snipe España i Alejandro Fliquete, president del RCN de València, acompanyat pel seu capità de Flota: José Luis Maldonado.