Actualidad Noticias Marcador esportiu

Marcador esportiu

Resultats
23 gen. 2023
La vela lleugera ha sigut la gran protagonista aquest cap de setmana i aquests han sigut els resultats

Comença el compte arrere perquè coneguem els noms dels integrants que conformaran l'equip autonòmic que ens representarà en els campionats de caràcter nacional aquest 2023 en diferents modalitats de vela lleugera.

I en aquesta línia, aquest cap de setmana hem tingut en competició als millors regatistes de tota la Comunitat Valenciana, que repartits en les catorze classes diferents que hi havia en competició, han lluitat per obtindre els millors resultats possibles en aquestes proves que eren puntuables per al rànquing autonòmic 2023 i en el qual hi havia per a molts d'ells, places de campionats en joc. 

Els 29er, els ILCA, els 420 i els Flying Dutchman en el CN Altea

Gran participació internacional la que es va viure en el Open Badia d'Altea-Trofeu Dictum Advocats que va reunir a regatistes procedents de Suïssa, Bèlgica, Anglaterra, Estònia, Itàlia i Ucraïna per a disputar aquesta regata de vela lleugera.

Una regata que, sent la segona prova de 2023 puntuable per al rànquing autonòmic, va conjuminar als millors esportistes de la Comunitat Valenciana de les classes 29er, ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, 420 i Flying Dutchman.

Arribant als 19 nusos d'intensitat el primer dia de competició, i fent front als forts vents que van deixar en la costa llevantina les dues borrasques que van passar per la península totes les modalitats van poder completar cinc proves i quatre en el cas dels Flying Dutchman.

Així va quedar el marcador esportiu final: http://regatascnaltea.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/open-bahia-altea-2023-es/menuaction/race-inscriptions

IQFoil, Techno Plus i Raceboard en CN Alacant Costa Blanca

Va ser en el Club Nàutic Alacant Costa Blanca on es van donar cita els esportistes de IQFoil, Techno Plus i Raceboard per a competir també en aquest Trofeu que al seu torn era regata de caràcter autonòmic.

Un cap de setmana en el qual els més de 60 esportistes inscrits van poder gaudir d'unes condicions idíl·liques que van propiciar que les diferents modalitats de windsurfing pogueren completar entre huit i cinc proves.

I aquests van ser els resultats: http://regatasnauticocostablanca.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/trofeo-club-nautico-alicante-costa-blanca-es-3-es/menuaction/race-inscription-fvv-login

Els Optimist finalitzen amb les seues concentracions d'entrenament

Pel seu costat, els més xicotets han posat punt i final a les seues jornades d'entrenament, que s'han estat dividint en tres blocs de cap de setmana. Cada entrene ha comptat amb 14 esportistes i 2 -3 entrenadors dels quals posteriorment aniran amb l'equip autonòmic als campionats d'Espanya com és el cas de Julián Viciano i Riki Stadel.

I continuarem atents perquè hui ixen els equips de Windsurf Juvenil, ILCA 6 i 29er per als campionats nacionals a principis de febrer!