Actualidad Noticias Demà a les 13.00h en el RCR d´Alacant presentem en directe SomTripulació

Demà a les 13.00h en el RCR d´Alacant presentem en directe SomTripulació

Institucional

08 jul. 2021
Englobat en el XXV aniversari del Tabarca Vela Diputació d'Alacant realitzarem la presentació oficial d'aquest nou servei en el Saló Social del club i al seu torn, retransmetrem l'acte per Facebook
FVCV

SomTripulació, la bossa de tripulants i armadors de la Federació, ja és una realitat. Aquest nou i pioner servei que ofereix la FVCV als seus federats de manera exclusiva en l'àmbit de la Comunitat Valenciana es presentarà de manera oficial demà divendres, 09 de juliol, en un acte presencial que tindrà lloc en el Saló Social del Real Club de Regates d'Alacant a les 13.*00h.

Englobat en el programa del 25 aniversari del Tabarca Vela Diputació d'Alacant, la Federació realitzarà una presentació presencial per a tots aquells armadors i tripulants que vulguen conéixer de primera mà els avantatges i oportunitats que ofereix aquest servei i al seu torn, aquesta mateixa presentació serà retransmesa en directe pel canal de Facebook de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana @SomVelaFederacio perquè tot aquell que no puga ser present tinga la possibilitat de connectar-se i així conéixer tot el que aquesta eina podrà oferir-li.

Com ja us anunciem, tant si tens un vaixell i necessites completar la teua tripulació com si vols navegar en creuer o en vela lleugera, ara ho tens més fàcil que mai. Apunta't a SomTripulació i contacta amb aquells tripulants que busquen armador o amb aquells armadors que necessiten completar tripulació.

Els únics requisits per a apuntar-te a la bossa tant si eres armador com si eres tripulant són ser major d'edat i tindre llicència federativa d'esportista per la FVCV. A més, el funcionament d'aquesta eina és molt senzill:

1.Dona't d'alta

2.Completa el perfil amb les teues preferències, experiència i aptituds

3.Tria si vols que la teua fitxa siga pública o privada

4.I posa't en contacte amb els usuaris que més s'adapten a les teues necessitats

 

T'esperem demà!

Acte: Presentació oficial de SomTripulació

Lloc: Saló Social del RCR Alacant o Facebook

Hora: 13.00h