Actualidad Noticias Les Escoles de Vela de la Comunitat Valenciana continuen treballant, adaptant la seua activitat a les noves mesures establides per la Generalitat

Les Escoles de Vela de la Comunitat Valenciana continuen treballant, adaptant la seua activitat a les noves mesures establides per la Generalitat

Escoles
26 gen. 2021
Les Escoles de Vela continuen formant als nostres futurs esportistes malgrat la situació actual provocada per la pandèmia
Prensa FVCV
Prensa FVCV
València

A pesar que les Escoles de Vela de la Comunitat Valenciana s'han vist afectades per la situació actual de la pandèmia, han sabut adaptar-se a la situació bé fent manteniment, o bé variant l'activitat per a emmotlar-la d'acord amb les noves mesures establides per la Generalitat Valenciana.

Totes les escoles han variat el seu horari i han adaptat els seus serveis, per a preparar la campanya de primavera i poder continuar oferint lloguers als esportistes i a totes aquelles persones apassionades de l'esport de vela.

A la Comunitat Valenciana hi ha més de 50 Escoles de Vela Homologades, de les quals un 72% obrin tot l'any. Algunes d'elles, per exemple, són:

  • Ocean Republik: aquesta escola valenciana s'ha vist obligada a tancar el magatzem, per la qual cosa els alumnes hauran d'assistir ja canviats per a poder accedir a la mar. Així i tot, continuen oferint lloguers de taules windsurf i wingfoil (en horaris de vesprades entre setmana, i de matí i vesprada els caps de setmana) per als alumnes més avançats. A més, per a evitar crear un grup d'escola, a mesura que vagen arribant els alumnes, tenen preparats carros a la platja perquè vagen muntant en la vela sense necessitat d'esperar al grup. I si t'abelleix practicar paddle surf, pots llogar l'equip ací mateix.
  • Real Club Nàutic de Dénia: l'escola municipal d'aquest club ha hagut de tancar les seues portes a causa de les restriccions actuals. No obstant això, té el seu horari els dissabtes i els diumenges, de 10 a 14 h., en el qual s'ofereixen cursos per a xiquets. Quant als cursos per a adults, ofereixen navegar dues hores, els divendres de 1530 a 17.30, per 20€ la sessió i, si ho prefereixes, pots adquirir el bo de 10 sessions, amb el qual costa 18€ cada sessió.
  • Escola de Vela del Club Nàutic Marina Internacional: Actualment està tancada però quan òbriga, ací podràs gaudir de cursos en els quals només podran accedir tres persones com a màxim. Els horaris per a aquests cursos són de dilluns a divendres 2h al dia, o bé, intensius durant els dissabtes i diumenges de 15 a 19 h, per 100€ al mes. Aquesta escola també ofereix cursos de vela d'iniciació infantil els dissabtes de 10 a 18 h. i els diumenges de 10 a 14 h. per 40€ al mes.
  • Club Nàutic de Gandia: aquest club nàutic s'ha vist afectat negativament per les mesures i la seua escola ha hagut de tancar les seues portes. Malgrat tot, el club continua obert. Això permet a la flota de 16 *Laser, que són Socis Socials del Club, i no pertanyen a l'escola, continuar practicant esport a l'aire lliure sense utilitzar cap de les instal·lacions esportives. Per a ells és important poder practicar, com sempre ho han fet, aquest esport i així no frenar el seu entrenament.
  • Escola del Club Wind Surf Àrea: l'escola de Santa Pola ha renovat totes les seues activitats per a adaptar-les a la nova situació. Amb això, ofereixen diferents nivells formatius per a cursos de windsurf i vela lleugera, i pròximament ho oferiran per a kitesurf. A més, pots practicar paddle surf o caiac mentre observes el capvespre en la badia de Santa Pola. I no oblides, que ja estem preparant l'escola d'estiu.
  • Club Nàutic Alacant Costa Blanca: Encara que actualment està tancat, quan puguen obrir les seues portes, oferirà diversos cursos tant per a adults, com per a xiquets. Per a adults, pots gaudir de cursos de vela lleugera, tant d'iniciació com de perfeccionament, i el preu és de 170€ cadascun. Per als xiquets, també ofereixen vela lleugera i windsurf tant d'iniciació com de perfeccionament, així com de tecnificació. El preu en aquest cas, varia entre els 140€ i els 240€.

Aquestes només són algunes de les escoles que continuen oferint activitats relacionades amb la mar i amb el nostre esport favorit, l'esport de vela. Junts podrem superar està difícil situació i fer front a ella.