Actualidad Noticias La regata 200 Milles a2 segueix en el calendari d´hivern

La regata 200 Milles a2 segueix en el calendari d´hivern

Creuer

11 febr. 2021
El CN Altea continua amb la planificació de les 200 Milles a2 en la seua 35 edició, la qual espera arrancar el divendres 26 de febrer, sempre que la situació sanitària i les mesures de prevenció ho permeten
Club Náutico de Altea
CN Altea
Altea

Hui dia es troben ja obertes les inscripcions a la regata d'hivern més emblemàtica del Mediterrani i del calendari esportiu del Club Nàutic d'Altea, les 200 Milles a2, que compta ja amb més de 20 embarcacions inscrites procedents de tota la Comunitat Valenciana, Catalunya i de tot el territori nacional. Una regata que reuneix els millors especialistes de creuer a2 del territori espanyol i que s'ha guanyat la fama com una de les proves més dures de l'hivern al Mediterrani.

De moment, l'oficina de regates del CN Altea segueix avant amb la planificació logística i organitzativa de la 200 Milles a2 amb data prevista del 26 al 28 de febrer de 2021, la qual podria ser modificada si les autoritats sanitàries amplien fins a fi de mes les mesures en vigor davant la Covid-19. Si es donara el cas que les mesures es tornaren permissives respecte a la realització d'esdeveniments esportius i la mobilitat a partir del dilluns 15 de febrer, la 200 Milles a2 se celebraria en la primera data factible dins del possible nou termini de mesures; sempre tenint en compte la seguretat dels participants, els treballadors del club i els residents d'Altea i les comarques confrontants. En cas de veure's obligat a ajornar l'esdeveniment, el comité organitzador post- posaria la data d'eixida com a màxim fins a setmana santa, ja que aquesta època representa la culminació de l'època hivernal.

Fins a un altre avís, el CN Altea recomana als regatistes interessats a participar en la 200 Milles a2 que procedisquen a realitzar la inscripció i els tràmits necessaris per a tindre la documentació en vigor. En cas que l'organització de la regata es vera obligada a ajornar l'esdeveniment fins a l'any que ve, es reembossaria l'import corresponent a la inscripció.

Un any més les 200 milles a2 tornaria a entregar lingots de plata com a trofeu, una tradició que es porta fent des de l'inici d'aquesta clàssica regata de creuer l'any 1987. El Club Nàutic Altea atorgarà premis als tres millors temps, donant dos lingots d'un quilo de plata al primer classificat, dos lingots de mig quilo de plata al segon classificat i dos lingots d'un quart de quilo de plata al tercer classificat.