Actualidad Noticias La FVCV i el València Boat Show naveguen de la mà un any més

La FVCV i el València Boat Show naveguen de la mà un any més

15 jul. 2021
El València Boat Show i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana han signat un acord de col·laboració per a continuar conjuminant esforços en pro de la vela i la nàutica esportiva
FVCV
FVCV
Valencia

La Federació de Vela de la Comunitat València i el València Boat Show han segellat, un any més, un conveni de col·laboració per a unir forces i donar la màxima difusió a la vela i els esports nàutics.

Durant l'esdeveniment, que tindrà lloc del 28 d'octubre a l'1 de novembre en La Marina de València, la Federació realitzarà xarrades, trobades i activitats lúdiques per a acostar la nàutica esportiva als ciutadans i promocionar la vela fent que els visitants gaudisquen de la mar en un entorn únic. Pel seu costat, el València Boat Show serà el punt de trobada no sols del sector i tots els seus professionals sinó també dels ciutadans que s'acosten a visitar i a gaudir d'un esdeveniment que tindrà diferents zones adaptades perquè tot tipus de públic puga viure les seues pròpies experiències nàutiques.

“Per a la nostra federació, col·laborar amb l'organització del València Boat Show està en la línia de desenvolupar la nostra estratègia per al foment de la vela en la Comunitat Valenciana, així com ajudar al desenvolupament de la nàutica esportiva i la seua indústria. Les persones que depenen d'aquestes activitats, treballadors d'empreses nàutiques, clubs nàutics, escoles de vela, entrenadors i professionals de l'esport, han de notar el nostre decidit suport a la seua aportació tant a l'economia de la Comunitat Valenciana, com al desenvolupament i creixement de la nostra afició”, assegurava Carlos Torrado, president de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, després de la signatura.

 

“La vela a més és formativa. A l'entorn del saló nàutic hi haurà col·laboracions perquè el públic visitant puga acostar-se a conéixer l'experiència de navegar a vela. Hi haurà també xarrades de divulgació, cursos per a professionals i aficionats, etc. Tot això en el marc de la mútua col·laboració entre totes dues organitzacions que busquen la mateixa fi; el creixement i la divulgació de la nostra afició, les empreses que l'afavoreixen i el coneixement del nostre esport”, assenyalava el president.

 

“El València Boat Show ha apostat sempre per acostar la mar i els seus esports a tota la ciutadania, a més de ser una fira purament comercial. I precisament aqueixa combinació equilibrada entre difusió i exposició comercial és l'es va revelar com un gran èxit en l'edició de 2019. Per a dur-ho a terme creiem que no hi ha millor aliat que la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, que està realitzant una excel·lent labor de formació, difusió i foment de la vela i els esports nàutics. Estem encantats de compartir aquest projecte amb ells, i estem segurs que aquesta és una aliança a llarg termini. Us esperem a tots del 28 d'octubre a l'1 de novembre en La Marina de València”, comentava Eduardo Gil, director del València Boat Show .