Actualidad Noticias La FVCV corona als seus campions autonòmics de optimist per equips

La FVCV corona als seus campions autonòmics de optimist per equips

Vela Infantil

08 jul. 2021
El RCN València, el RCN Dénia i el CN Santa Pola, es col·loquen en el palmarés després de dues jornades de campionat
FVCV
FVCV
Valencia

Organitzat per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana al costat del Real Club Nàutic de València i acompanyat per unes favorables condicions meteorològiques, s'ha celebrat durant dues jornades el Campionat Autonòmic de Optimist per Equips en el club valencià.

 

Primera jornada amb el RCN València al capdavant

Les primeres proves, disputades el dimecres 7 de juliol, col·locaven al Real Club Nàutic de València en primer lloc després de dues rondes en les quals van aconseguir un total de 9 i 137. En un segon lloc es trobava el Real Club Nàutic de Dénia amb 7 i 163 i, trepitjant-li els talons, el Club Nàutic de Santa Pola que sumava 7 i 158. El quart lloc pertanyia al club torrevejense, el cinqué a l'alacantí i en sisé lloc es posicionava el Club Nàutic de Xàbia.

 

Segon dia decisiu i disputat fins al final

La següent i última jornada de competició apuntava maneres gràcies a unes condicions meteorològiques que han afavorit l'execució de les proves. Durant els dos flights, tant el RCN València com el RCN Dénia s'han situat vencedors enfront del *CN Santa Pola i RCN Torrevieja.

La final disputada pels valencians i els *dianenses ha acabat amb un 2-0 a favor del Real Club Nàutic de València, qui es feia amb l'or i deixava amb la plata als de Dénia després de dos matches. El tercer i quart lloc disputat entre entre els santapolers i els torrevejenses ha estat més renyit, posant punt i final a la competició amb un 2-1 a favor del Club Nàutic de Santa Pola, que s'alçava amb el bronze. 

 

Lliurament de trofeus en el RCN de València

Amb una classificació final encapçalada pel RCN València, es pujaven al podi el RCN Dénia amb la plata i el CN Santa Pola amb el bronze. Finalment, el RCN Torrevieja se situava en quart lloc, el RCR Alacant en cinqué i el CN Xàbia en sisé lloc.

Després de la resolució dels campions, se celebrava el lliurament de premis comptant amb la presència del vicepresident de la FVCV, Rafael Xirivella, i de representants de la Junta Directiva del RCNV, Sergio Ferrando i Pedro Quiroga.