Actualidad Noticias L´embarcació Tanit IV-Medilevel guanya el Trofeu Presidents Memorial ‘Màxim Caturla’

L´embarcació Tanit IV-Medilevel guanya el Trofeu Presidents Memorial ‘Màxim Caturla’

CreuerResultats
10 nov. 2020
El Trofeu Especial Màxim Caturla 2020 ha sigut per a l'embarcació Tanit IV Medilevel de l'armadora María José Vila, patronejat per Nacho Campos, qui rebia el trofeu de mans de Màxim Caturla Puebla.
Real Club Regatas de Alicante
RCRA
RCR Alicante

L'embarcació Tanit IV-Medilevel ha guanyat el Trofeu Presidents Memorial ‘Màxim Caturla’ que s'ha celebrat aquest cap de setmana, organitzat pel Real Club de Regates d'Alacant i que ha servit d'homenatge a do Màxim Caturla Camino, expresident del RCRA mort el mes d'octubre passat.

Hui diumenge s'ha disputat la segona jornada del Trofeu, en la qual el vent ha sigut el gran protagonista. L'eixida de la prova, prevista per a les 12.20 hores, s'ha posposat per la falta de vent que, en el moment de més pressió, rondava els 6 nusos. Encara amb aquestes condicions el Comité de Regates va decidir llançar la prova i escurçar el recorregut en la tercera boya.

La regata costanera s'ha completat amb èxit amb una duració d'una hora i mitja aproximadament i ha servit per a completar la classificació amb alguns moviments respecte a la jornada del dissabte on es va disputar una regata Sobrevent-Sotavent.

A les 15.00 hores començava l'acte de lliurament de trofeus amb la presència del president del Real Club de Regates d'Alacant, don Miguel López Barbero, al costat dels expresidents, don Francisco Zaragoza, don Adrián Dupuy i don Joan Rodríguez Marín, acompanyats per Màxim Caturla Puebla, fill del president mort.

Els resultats definitius són:

ORC A:

TANIT IV – MEDILEVEL
SOANIARD
ALLEGRO VIVACE

ORC B:

NO TE NOM
MK III
CHRONO

El Trofeu Especial Màxim Caturla 2020 ha sigut per a l'embarcació Tanit IV Medilevel de l'armadora María José Vila, patronejat per Nacho Campos, qui rebia el trofeu de mans de Màxim Caturla Puebla.