Actualidad Noticias Federa´t, et convé

Federa´t, et convé

Institucional

12 gen. 2022
Obert el termini de sol·licitud de llicències per a 2022
FVCV

Com tots els anys acabem d'obrir el termini de sol·licitud de llicències per a 2022 amb el lema corporatiu Federa't, et convé, perquè volem recordar-te en primer lloc, que la llicència suposa seguretat i confiança, atés que inclou una Assegurança d'Accidents Esportiu i Responsabilitat Civil necessaris per a cobrir la pràctica de l'activitat esportiva. 

Però estar federat és, també, la manera de fer costat a la Vela de la Comunitat Valenciana, creant i sumant més força per a aconseguir conjuntament els objectius esportius, socials i educatius que comporta aquest esport. A més, pots beneficiar-te dels acords de col·laboració que la Federació manté amb empreses i entitats així com amb aquelles noves que se sumaran a l'equip de col·laboradors en aquest any que comença. 

Com a novetat, l'any passat, la Federació va llançar en exclusiva per als federats SomTripulació, un servei pioner en el món de la vela l'objectiu de la qual és posar en contacte a regatistes i armadors perquè puguen formar l'equip necessari i participar en qualsevol competició. Si aquestes federat, tant si tens un vaixell i necessites completar tripulació com si vols navegar en creuer o vela lleugera, entra en el teu compte de regatista i dona't d'alta en SomTripulació. 

Pel que fa als diferents tipus de llicències, pots accedir a la web http://www.somvela.com i en l'apartat de llicències trobaràs la que millor s'adapte a les teues necessitats, des de la de 'Esportista' per a competir, fins al 'Carnet Esportiu' si no competiràs. O en cas que vulgues provar aquesta pràctica esportiva tens la possibilitat de tramitar la llicència de 'Tripulant convidat 1 dia'. 

I, finalment, tant des de la pròpia web https://bit.ly/3hrt8cl com descarregant-te l'App SomVela Federació, pots tramitar la llicència que més s'ajuste tant a tu, com a la teua família i amics perquè, com tu ja coneixes, aquest és un esport d'equip. 

Féderate, et convé! 

#SomTripulació