Actualidad Noticias Aquest cap de setmana torna la Lliga de Creuers de la Comunitat Valenciana - Trofeu Generalitat

Aquest cap de setmana torna la Lliga de Creuers de la Comunitat Valenciana - Trofeu Generalitat

Creuer

16 juny 2021
El 18 de juny arranca aquesta competició composta per tres regates: Trofeu Costa Azahar, Trofeu SM La Reina i Tabarca Vela Diputació d'Alacant
FVCV
FVCV

Aquest cap de setmana, amb el tradicional Trofeu Costa Azahar es dona el bocinàs d'eixida a la Lliga de Creuers de la Comunitat Valenciana – Trofeu Generalitat. Organitzada pel Real Club Nàutic de Castelló, El Real Club Nàutic de València i el Real Club de Regates d'Alacant, aquesta competició reuneix els millors creuers de la nostra Comunitat per a disputar les tres regates que componen aquesta lliga i que consta d'una Classificació Especial obtinguda a partir de la classificació general de cadascuna de les regates assignades i pertanyents al calendari Oficial dels clubs organitzadors.

La primera de les regates assignades i amb la qual els creuers posaran inici a aquesta Lliga és el Trofeu Costa Azahar del Real Club Nàutic de Castelló. Ací les embarcacions competiran del 18 al 20 de juny en la qual ja és la 24 edició d'aquest tradicional trofeu.

Després d'aquesta primera presa de contacte, els creuers puntuaran en una segona regata: El Trofeu SM La Reina que tindrà lloc del 01 al 04 de juliol en el Real Club Nàutic de València.

I el fermall final tindrà lloc amb el 25 aniversari del Tabarca Vela Diputació d'Alacant que se celebrarà del 8 a l'11 de juliol en el Real Club de Regates d'Alacant.

Serà en aquesta última regata on coneixerem als campions de la Lliga de Creuers de la Comunitat Valenciana – Trofeu Generalitat. Qualsevol vaixell que s'haja inscrit formalment i participe en algunes de les regates que la componen, puntuarà per a la Lliga però només podrà optar al títol de vencedor del circuit aquells vaixells que hagen participat en dos de les tres regates previstes.

I per a definir els podis, s'establiran les següents classes en competició sent imprescindible la participació de tres vaixells com a mínim en els tres esdeveniments previstos. En cas contrari, aquests s'agruparan en la classe antecedent o precedent que menys participants tinguera, excepte la classe “0” que excepcionalment per a la lliga no tindrà agrupació ni mínim d'unitats establit. 

CLASSE CDL

Classe 0 Fins a 13,8

Classe 1 De 13.7999 fins a 11,40

Classe 2 De 11,3999 fins a 10,20

Classe 3 De 10,1999 fins a 8,80

 

Els premis que hi haurà en joc seran:

• Vencedor de cada port i vencedor absolut de la classificació general (totes les classes) de cada port.

• Vencedor de la “Lliga de Creuer de la CV” vencedor del rànquing de cada classe (la classe serà vàlida sempre que participen almenys 3 embarcacions) obtindrà el titule de Campió del Trofeu Generalitat Valenciana.

• Club Vencedor de la Lliga (al qual millor puntuació obtinga de les seues dues millors embarcacions), per a ser candidat necessàriament serà un club de la Comunitat Valenciana inscrit en la FVCV .