Actualidad Noticias Aquest mes hem celebrat un nou curs de Jutge Autonòmic de Vela

Aquest mes hem celebrat un nou curs de Jutge Autonòmic de Vela

Formació

22 febr. 2023
En aquesta ocasió s'ha comptat amb l'àrbitre i jutge internacional, David María, com a docent.
FVCV

El pròxim 28 de febrer finalitza una nova edició del Curs de Jutge Autonòmic de Vela de INEMAR en el qual s'han format a alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Aquesta formació, que portem impartint des de 2020, és necessària per a tot aquell que vulga treballar i participar com a jutge en regates de nivell autonòmic i és també una oportunitat perquè els regatistes puguen conéixer el reglament de manera minuciosa.

El curs que té com a objectiu professionalitzar l'esport de la vela de cara a poder fer costat als regatistes en la seua formació, ha comptat en aquesta edició amb l'àrbitre i jutge internacional, David María, en l'equip docent, la qual cosa ha suposat un valor afegit donada la seua dilatada experiència i reputació nàutica. Això s'ha vist reflectit en el perfil d'alumnat, ja que aquests han pogut adquirir diversos coneixements tant de reglament com de resolució de casos pràctics que es poden trobar en les regates.

I al costat d'aquest curs, INEMAR ara mateix té un altre en marxa: Curs d'Oficial Autonòmic En línia. Aquest ha començat aquesta setmana, més concretament el 22 de febrer, i estarà desenvolupant-se fins al 22 de març impartit per Pablo Aliaga i Alejandro Fernández.

En la web de l'Institut d'Ensenyaments Esportius de la Mar pots trobar tots els cursos que des de la FVCV tenim oberts així com futures edicions: https://inemar.somvela.com/