Actualidad Noticias Els torrevejenses Alejandro Pareja i Inés Alcanyís, nous campions d´Espanya en la classe Europe

Els torrevejenses Alejandro Pareja i Inés Alcanyís, nous campions d´Espanya en la classe Europe

Resultats
13 oct. 2020
Pareja s'alça amb el títol nacional mentre que la joveníssima Alcanyís torna al Nàutic de Torrevieja amb el ceptre de campiona en la categoria SUB18 sent, a més, la quarta dona en la general absoluta
Real Club Náutico Torrevieja
RCN Torrevieja
CN Eivissa

Alejandro Pareja, del Real Club Nàutic de Torrevieja, continua ampliant el seu increïble palmarés en la classe Europe. El torrevejense ha aconseguit fer-se amb el títol de campió d'Espanya, regata que s'ha celebrat en el Club Nàutic d'Eivissa des de dijous passat 8 i que concloïa aquest dilluns 12 d'octubre, comptant amb una participació de 35 regatistas.
 
Un nou èxit esportiu en aquest llarg pont per al club torrevejense, ja que al costat de Pareja cal afegir el títol de campiona d'Espanya d'Inés Alcanyís en SUB18 Femení, aconseguint en la mateixa categoria la quarta plaça en la general absoluta. També ha destacat la participació del joveníssim Alberto Antón Escudero, tercer en SUB18.
 
Quatre intenses jornades marcades pel vent, sobretot en les dues primeres, encara que el dissabte no va arribar els 3 nusos d'intensitat, podent-se completar amb prou faenes una sola prova. Jornada en la qual Pareja va marcar la seua pitjor parcial (14é) en aigües eivissenques, mentre que Alcanyís aconseguia el seu únic triomf parcial a Eivissa.  En les dos següents Èol va mostrar la seua millor cara amb una mitjana 15-20 nusos en l'arrencada del dia per a acabar entre 5 i 10 nusos d'intensitat.
 
Pareja, després de completar-se 12 proves (3-1-4-4) i amb un descarte aplicat, es porta a casa el títol nacional. És el tercer que aconsegueix el torrevejense a Eivissa, després de participar en tres ocasions en els campionats d'Espanya de la classe pel Nàutic d'Eivissa.
 
El domini del regatista del Nàutic de Torrevieja ha sigut quasi absolut i excepte algun parcial, com l'obtingut en la jornada de poc vent, la seua regularitat i bon nivell ha sigut màxima en les quatre jornades, permetent-li concloure primer amb 38 punts, amb 14 d'avantatge sobre el segon classificat, la vigent campiona d'Europa en la classe: Monica Veenhoven (CN El Balís), i 28 sobre el tercer: Iván Moreno (CN Eivissa).
 
Alcanyís, per part seua, va estar perfecta en aqueixa dues primeres jornades de poc vent, marcant bons parcials. La torrevejense iniciava el seu camí al títol amb un brillant 2n lloc, per a seguir amb resultats de 4-6. En l'única prova del dissabte aconseguia el triomf en l'única prova completada. En les dos següents, aqueixos 15-20 nusos no anaven a ser el seu millor aliat, encara que sí que va saber mantindre el tipus i defensar la seua primera plaça en SUB18 i, amb això, emportar-se el títol de campiona d'Espanya en aquesta categoria.
 
Alberto Antón ha mantingut una bona regularitat en línies generals, encara que tampoc han sigut les millors condicions meteorològiques per a ell, encara que això sí, ha pogut tornar a casa amb una brillant tercera plaça en SUB18, sent el seu millor parcial a Eivissa un 3r aconseguit l'última prova en la jornada de diumenge.