Actualidad Noticias El Real Club Nàutic de Torrevieja i l´I.E.S Mare Nostrum signen un acord mutu de col·laboració

El Real Club Nàutic de Torrevieja i l´I.E.S Mare Nostrum signen un acord mutu de col·laboració

Formació
13 maig 2021
L'acord subscrit pel President del RCNT, Germán Soler, i el Director de l'I.E.S. Mare Nostrum, Abel Moya, pretén estrényer la col·laboració entre el Club i l'IES en matèria acadèmica, nàutic esportiva i cultural
Real Club Náutico Torrevieja
RCN Torrevieja
Torrevieja

Durant el matí del dimarts el Real Club Nàutic i IES Mare Nostrum han signat un conveni entre totes dues institucions permetent la col·laboració acadèmica, nàutic esportiva i cultural, mitjançant el qual es pretén desenvolupar els mòduls professionals de “Activitats d'oci i temps lliure”, el contingut tracta de “la realització d'activitats d'oci i temps lliure en el medi natural” i el 2n curs del mòdul professional “Guia natural en el Mig Aquàtic”, on s'informa explícitament sobre el contingut de les activitats nàutiques, tant en embarcacions de vela com embarcacions propulsades per pales i rems.

La signatura ha estat subscrita pel Director de l'IES, Abel Moya, i el President del RCNT, Germán Soler. A més han sigut present en l'acte el regidor d'Educació, Ricardo Recuero; Esport, Diana Box; els coordinadors: Noemí Reina Mora, Cap d'Estudis de l'IES i el Gerent del Club, Carlos Torrado, i com a coordinador del projecte, Manuel Tévar per part del RCNT.

El President de l'entitat nàutica ha valorat positivament la importància del conveni, expressant la voluntat del Club Nàutic d'emprendre accions de col·laboració; així com el compromís del Club de servir a la formació dels alumnes de l'IES i, al mateix temps a la societat torrevejense, arribant a una major implicació amb la Generalitat. Per la seua part el Director de l'IES contempla l'acord pel qual es mantindrà una comunicació constant i estreta que permeta desenvolupar la possibilitat d'aprofundir en aquesta col·laboració entre el nàutic i la institució acadèmica.

Els eixos principals que regeixen aquest conveni se centren en l'execució de projectes i programes educatius i culturals, la cooperació en programes de formació dels alumnes, l'assessorament mutu, les pràctiques d'estudiants d'IES Mare Nostrum en el RCNT i l'execució d'activitats comunes relacionades amb l'àmbit nàutic esportiu, tant en vela com en rem, duent a terme activitats de formació, suport a la integració en esport adaptat d'esportistes i el desenvolupament d'activitats de protecció del medi ambient.

Les aules on s'impartiran les classes en el RCNT han sigut visitades pels presents sent la terrassa del Club l'escenari triat per a la rúbrica de l'acord. En un ambient agradable i distés, els representants de totes dues institucions així com els convidats, han intercanviat impressions i han acordat mantindre en el temps aquest acord i estrényer encara més la seua col·laboració.