Actualidad Noticias El RCNT acull la Copa d´Espanya de Classe Europa amb cinquanta-quatre regatistes

El RCNT acull la Copa d´Espanya de Classe Europa amb cinquanta-quatre regatistes

Vela lleugera

08 abr. 2021
La Copa d'Espanya 2021 per a la Classe Internacional Europa, se celebra en aigües de la Badia de Torrevieja, entre els dies 8 a l'11 d'abril
Real Club Náutico Torrevieja
RCN Torrevieja

Tot es troba llest en les instal·lacions del Real Club Nàutic Torrevieja per a una gran cita de la vela juvenil espanyola. El dijous 8 arranca la Copa d'Espanya per a la Classe Europa, prova organitzada pel Real Club Nàutic Torrevieja per delegació de la Real Federació Espanyola de Vela en col·laboració amb la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i l'Associació Espanyola de la Classe Internacional Europa (AECIE).

La Copa d'Espanya 2021 per a la Classe Internacional Europa, se celebra en aigües de la Badia de Torrevieja, entre els dies 8 a l'11 d'abril de 2021, tots dos inclusivament. Participen en la competició tripulants de: Catalunya, Comunitat Valenciana, Tenerife, Andalusia i dues regatistes convidats vinguts de França Es tracta d'una cita molt esperada.

El programa comença el dia 8 que serà per a les verificacions i mesuraments del material dels participants. El senyal d'atenció per a la primera prova s'ha establit el divendres 9 a les 12.00 hores, mentre que en la resta de les jornades serà a les 11.00 hores. El lliurament de trofeus està prevista per a les 18.00 hores del Diumenge dia 11. La regata és classificatòria per a l'equip nacional que assistirà al campionat d'Europa Juvenil que serà a Espanya durant aquest estiu i al campionat del Món a Suècia també aquest estiu.

Els nostres representants en l'especialitat, venen d'aconseguir excel·lents resultats tant en el Campionat d'Espanya que es va celebrar al setembre a Eivissa, com en la Copa d'Espanya del 2020 que es va celebrar al Masnou al desembre. Entre el grup de regatistes del RCNT favorits per a aquesta competició es troben en categoria júnior sub-19 Inés Alcanyís i Alberto Antón, en absolut Mari Carmen Fernández plata en la cita anterior i Alejandro Pareja vigent Campió d'Espanya. També participa en la seua primera incursió en la classe el júnior Carlos Romero. L'entrenadora del nostre equip serà Ana Monsalvo.