Actualidad Noticias L´equip de Windsurf del RCNT amb vent favorable de la mà de Pilar Lamadrid, membre de la selecció nacional de vela

L´equip de Windsurf del RCNT amb vent favorable de la mà de Pilar Lamadrid, membre de la selecció nacional de vela

Vela Olímpica

08 gen. 2021
Aquesta modalitat està remuntant i consolidant-se en el nostre Club de nou com un equip de competició, gràcies a increment de joves esportistes que se sumen a aquesta disciplina i que arriben des de la base mitjançant els cursos de Sensacions Nàutiques.
Real Club Náutico Torrevieja
Real Club Náutico Torrevieja
Torrevieja

És alguna cosa que hem pogut comprovar durant els últims tres dies de clinic special, que ha impartit tota una campiona com Pilar Lamadrid Trueba, actual espàrring de l'Equip Olímpic de windsurf RSX i regatista campiona d'Espanya de windsurf olímpic IQFoil, disciplina que en els jocs olímpics de Paris 2024 reemplaçarà a la classe RSX.

Pilar va aconseguir el seu últim triomf a Cadis guanyant el Memorial Kim Lithgoe en finalitzar l'any, tornant a donar mostres del seu bon fer. El Foil és el més nou en el món de la vela, un fenomen que no sembla detindre's en totes les latituds on es practica windsurf i es perfila com l'especialitat del windsurf més important.

Preguntant a Pilar sobre l'equip del RCNT ens deia: "Se'ls veu amb molta il·lusió, és cert que s'aprecia diversos nivells i els queda encara un important recorregut, però tot això ho superen amb les ganes de seguir avant. Fins i tot se'ls veu amb entusiasme per a anar a competicions i això sens dubte els estimularia".

Sens dubte la preparació és ací essencial ja que el món de regatistes de windsurf pot crear molts dubtes, com el perill, nivell necessari per a començar, coneixement de materials, quants xiquets podran estar sota vigilància d'un sol entrenador etc., aquests dubtes segons Pilar van resolent-se a mesura que passa el temps i s'experimenta per mitjà de "encert-error".

Pilar va oferir algun consell per als quals han triat windsurf en el RCNT "No rendir-se. En els inicis està el més dur, on hi ha més caigudes, dificultats, però han de seguir. Potser això és el més complicat però aquest món és molt agraït i amb el temps tot ve de tornada".

Ha sigut tot un luxe que el grup de windsurf haja comptat amb una campiona com Pilar Lamadrid és aquests tres dies, en començar aquest 2021, tenint l'oportunitat d'abordar l'any dedicant els seus coneixements al nostre equip en l'aigua i amb vents favorables, desitjant-li a Pilar que aconseguisca la plaça olímpica per a 2024.