Actualidad Noticias El Club Nàutic de Santa Pola, reinicia els cursos de la seua Escola de Vela de la platja el pròxim 3 d´agost

El Club Nàutic de Santa Pola, reinicia els cursos de la seua Escola de Vela de la platja el pròxim 3 d´agost

Escoles

29 jul. 2020
L'escola de vela de la platja es va veure obligada a suspendre la seua activitat a causa del positiu d'un dels alumnes. Tots els resultats PCR han donat negatiu.
FVCV
Santa Pola

Tornen les activitats a l'Escola de Vela de la platja del Club Nàutic Santa Pola, després de veure's suspesos els cursos en relació al positiu d'un dels alumnes detectat el 19 de juliol.

Una trentena d'alumnes i alumnes gaudien dels cursos de vela que ofereix l'escola, quan es va detectar aquest cas, després d'un avís del Centre de Salut de la Vila al Club Nàutic Santa Pola, el qual va procedir a facilitar el contacte dels participants per a senyalitzar la traçabilitat d'aquests.

Així les coses, tant l'equip tècnic de l'escola com tot l'alumnat es va sotmetre a les proves PCR per a determinar si l'origen del brot procedia de la mateixa escola o fora el seu entorn, detectant-se finalment el cas fora de l'entorn del menor. És per això que, una vegada confirmat que no hi ha hagut cap contagi i transcorregut el període de quarantena marcat pels protocols, l'escola reiniciarà la seua activitat el pròxim 3 d'agost.

 

 

L'Escola de Vela del Club Nàutic Santa Pola, igual que la resta d'escoles homologades per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, apliquen diàriament i de manera escrupolosa, els protocols de prevenció del virus que aquesta entitat va facilitar a l'inici del procés de “desescalada”.

Gràcies a la labor de les escoles a l'hora d'aplicar aquests protocols, s'aconsegueix amb èxit que no s'haja propagat el virus en activitats com les desenvolupades a l'Escola de Vela de Santa Pola. Mario Pastor, Director del Campus, afirma que “enguany hem reduït l'aforament d'alumnes en l'activitat, prenem la temperatura als alumnes tots els dies, desinfectem el material contínuament, seguim els protocols marcats per les federacions esportives i la major part de les activitats que es desenvolupen, són en embarcacions individuals (windsurf, caiac i paddel surf), les activitats la mar són segures”.