Actualidad Noticias El Dorsia Covirán SomVela Team continua collint èxits

El Dorsia Covirán SomVela Team continua collint èxits

Resultats
23 nov. 2021
El Dorsia Covirán demostra, en la I J80 Finals, que està entre els equips top del circuit absolut i que és el millor equip femení de l'any
FVCV

Santander i la seua badia van ser l'escenari en el qual es va disputar la I J80 Finals. Allí es van donar cita els dotze millors equips del circuit J80 Sailing Sèries per a jugar-se el trofeu final de la temporada. I entre aqueixos dotze equips, El Dorsia Covirán de Marina Burriananova (FVCV) que arribava a la cita com a únic equip femení classificat entre els dotze millors absoluts nacionals, sent elles les sisenes de la classificació general.

El nivell era alt i així tranquil latent en cadascuna de les sis proves que es van disputar en les aigües càntabres. En aquesta competició, els equips J80 partien amb una puntuació base a causa de les proves classificatòries del rànquing i que a priori beneficiava al millor classificat ja que no eren descartables.

Així començava la primera jornada de la Finals en la qual les xiques del Dorsia Covirán començaven prenent boia en primera posició. Però un canvi de direcció de vent i intensitat les va anar relegant fins a finalitzar el dia en sisena posició.

El diumenge començava el dia més complicat. Les condicions es presentaven extremes quan Comité va prendre lectura en el camp de regata i confirmava ratxes de fins a 35 nusos. Sota aquestes condicions, l'equip va haver de prendre la decisió de mostrar-se prudent i conservador i encara que la intensitat va anar baixant a mitjana que avançava la jornada, les ratxes de vent continuaven sent forts. Així i tot, l'equip femení va aconseguir completar totes les mànegues i acabar en onzé lloc.

Un resultat que situa al Dorsia Covirán Som Vela Team entre els equips Top del circuit absolut de J80 i el posicional com a millor equip femení de l'any molt per davant dels seus rivals.