Actualidad Noticias EL Club Nàutic Santa Pola acollirà des de dimecres que ve el Campionat d´Espanya de windsurf & IQFoil Juvenil

EL Club Nàutic Santa Pola acollirà des de dimecres que ve el Campionat d´Espanya de windsurf & IQFoil Juvenil

Vela lleugera

27 març 2021
Els millors regatistes de Windsurf i IQFOIL Juvenil, es donen cita del 30 de març al 3 d'abril per a guanyar-se el títol a partir del qual se seleccionarà a l'equip nacional que representarà a Espanya en els Campionats d'Europa i Mundial
CN Santa Pola
Santa Pola

Aquest matí ha tingut lloc la presentació oficial de l'esdeveniment a l'Ajuntament de Santa Pola amb la presència de l'alcaldessa, Loreto Serrano; Juan de Dios Navarro com a representant de la Diputació d'Alacant; Julio Miguel Baeza, Regidor d'esports de Santa Pola; Carlos Torrado, president FVCV; Pascual Orts, president del CN Santa Pola; Iván Pastor 4 vegades olímpic del club local; i Javier Clement, director de la regata.

Amb el cartell de ‘complet’ a la porta, 150 regatistes lluitaran per estar en el podi en les diferents categories presents en la competició: BIC Techno (Plus, sub17, sub15 i sub13) i IQFOIL juvenil. Deu comunitats autònomes seran presents en l'esdeveniment (Comunitat Valenciana, Andalusia, Balears, Canàries, Catalunya, Castella-la Manxa, Galícia, Madrid, Melilla, Múrcia, República Txeca i Suècia) així com participants de República Txeca i Suècia. Com a al·licient per a tots els esportistes i espectadors, els dies previs a la regata estaran entrenant en la Badia de Santa Pola olímpics internacionals de RS:X, així com un dels regatistes nacionals més importants d'aquest esport, Iván Pastor. A aquesta figura se l'homenatjarà durant el campionat per la seua excel·lent trajectòria esportiva.

Previ a la regata, tindrà lloc els dies 28 i 29 de març, un Clínic de IQFOIL a càrrec de Sport Link. El 30 de març serà la jornada dedicada a mesuraments i a les 19:30h s'iniciarà l'acte inaugural de la regata en el Club Nàutic Santa Pola. Per al primer dia de proves, 31 de març, es pronostiquen vents de llevant d'entre 15 i 17 nusos, així que, l'espectacle està assegurat.

Per descomptat l'organització ha treballat i treballarà, sota totes les garanties sanitàries assegurant el compliment de tots els protocols necessaris per a protegir la salut de participants i visitants.

Participen com a col·laboradors institucionals l'Ajuntament de Santa Pola, Diputació d'Alacant, i el Consell Superior d'Esports, així com també col·laboren RFEV, FVCV, Hotel Gran Platja, 226ers, BuenaProa Escola Nàutica, AleHop, Sailing Cuak, SportLink Tarifa, Carrefour, Tactic Audiovisual, i Global Sail Solutions.