Actualidad Noticias Descobrint a un President: J. Luís Mico i el Club Nàutic de Cullera

Descobrint a un President: J. Luís Mico i el Club Nàutic de Cullera

Institucional

02 jul. 2021
Realitzem 13 regates a l'any sent destacable la Regata Badia dels Tarongers, que enguany celebrem la 51 edició, i la Regata d'Altura Ruta del Gramantol, que per desgràcia i a causa de la pandèmia portem dos anys sense poder celebrar
FVCV
FVCV
Cullera

1. Si ens remuntem als teus inicis com a president, vas arribar en 2013 amb una situació marcada per la poca inversió i el descens de socis, com vas trobar al club quan vas arribar?

A la nostra arribada el club es trobava en un nivell molt baix d'ocupació i amb molt d'esforç hem aconseguit una ocupació mitjana anual pròxima al 90%.

 

2. Què et va animar a presentar-te candidat a la presidència i a assumir el repte?

Existia en aquell moment un sentiment de desagafe per part dels socis a l'entitat a causa de la duració dels mandats dels anteriors presidents i pensem un grup de socis que era un bon moment per a donar un canvi de rumb i aportar sàvia nova.

 

3. Més de 8 anys després, en quina situació es troba el CN de Cullera?

Des del punt de vista de l'ocupació la veritat és que hem millorat moltíssim, però he de reconéixer que a causa dels problemes que hem anat tenint amb la Conselleria d'Infraestructures en relació a l'augment del cànon concessional ha suposat un llast econòmic molt important.

 

4. Quina és la relació que hi ha entre el club i la Federació?

La veritat és que molt fluida, tant el nostre Delegat de Vela com el nostre Gerent mantenen una relació constant i sense estridències que és el que considerem que és fonamental. Al seu torn en el nostre Club la classe creuer és molt important i amb Rafel Xirivella la relació és extraordinària.

 

5. Què us aporta ser un club que formar part de la FVCV?

Sobretot la tranquil·litat de saber que en tot moment estem recolzats per vosaltres en totes les accions esportives que realitzem i també que en cas de necessitar ajuda sempre sou ací.

 

6. Hui dia, és important el valor social en el CN de Cullera?

Reconeixem que a causa de l'edat dels nostres socis i al fet de no haver sigut capaços de crear una escola de vela homologada ens està repostant problemes de nombre de socis i per tant continuem treballant a potenciar aquesta faceta.

 

7. I, quin paper té la classe creuer dins del vostre club?

És la nostra principal línia d'acció ja que realitzem 13 regates a l'any sent destacable la Regata Badia dels Tarongers, que enguany celebrem la 51 edició, i la Regata d'Altura Ruta del Gramantol, que per desgràcia i a causa de la pandèmia portem dos anys sense poder celebrar.

 

8. Quant a la base, quina filosofia intenteu transmetre als vostres regatistes més joves?

Al no tindre Escola de Vela intentem, a través d'una bossa de regatistes, anar incorporant membres més joves a les tripulacions i aficionar-los a la vela, transmetent-los tota la nostra passió per la mar i els esports nàutics.

 

9. Quins són els objectius que teniu marcats en gestió esportiva?

Per a poder tindre un futur en tots els aspectes, el nostre principal repte és la creació de l'Escola de Vela i amb això poder iniciar la possibilitat de poder incorporar-nos en les diferents competicions que organitza la federació.

 

10. Estàs envoltat d'un gran equip, quins projectes teniu al cap per al CN de Cullera que us agradaria dur a terme?

L'ampliació i millora de les instal·lacions és una de les nostres metes, encara que som conscients que portem molt temps darrere d'aquesta opció i en aquests moments seria una meta a mitjà termini.

 

11. I ja per a acabar, quin creus que és el valor diferencial o el punt fort del CN de Cullera?

El nostre personal aporta tota l'energia i entusiasme que permet suplir les deficiències que tenim i, com no, els nostres socis que en moment difícils estan fent costat a la direcció del club en les decisions que es prenen a cada moment.