Actualidad Noticias Com els ha anat als esportistes de la FVCV en els campionats nacionals i internacionals que s´han anat disputat aquests dies?

Com els ha anat als esportistes de la FVCV en els campionats nacionals i internacionals que s´han anat disputat aquests dies?

Resultats
13 oct. 2020
Un total de 22 regatistas ens han representat en el Campionat Internacional Femení de J80, en el Nacional de Snipe i en l'Europeu de ILCA
FVCV
FVCV
València

Aquests dies els esportistes de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana han estat presents en diversos campionats nacionals i internacionals repartits per Espanya i Europa i competint per portar el seu nom i el de la federació pel cap alt alt.

Fins al Real Club Marítim del Abra – Real Sporting Club s'han desplaçat cinc de les xiques que componen l'equip femení de J80 de la FVCV perquè del 09 a l'11 d'octubre s'ha celebrat, en Getxo, l'I International Women’s Sailing Cup. Allí deu monotips, representant a sis territorials diferents, han lluitat per aquest títol internacional completant cinc mànegues. La tripulació de la FVCV estava composta per Ángela Andugar, Lucía Rosell, Bianca Tamari, Sheila Martínez i Lara Himmes com a patrona. I va anar finalment, el J80 que combinava tripulació valenciana i catalana qui es va emportar l'or.

Ni més ni menys que quinze regatistas de la FVCV han estat competint en el Campionat d'Espanya de Snipe que ha acollit el Real Club Nàutic de Vigo. Del 09 al 12 d'octubre, seixanta-set embarcacions han lluitat pel títol nacional 2020 en categoria absoluta i màster. Sis mangues han sigut suficients perquè nostres regatistas hagen obtingut aquests resultats:

8é  DOLCE VERÍ - Agustin ZABALUA Louis MOYSAN – RCN València  - Absolut -  53p

 9é  FERTISAC SL - Jose María GUERRERO Juan Luis GRANADOS RCN Motril i RCN València - Absolut -  61p

11é ÑAS - Marià RIEROL Jovi MARZAL – RCN València - Absolut   -  74p

29é SOBREVENT - Leandro ANTOLICHE  Gonzalo MONER  - RCN València – Absolut 130p

36é DR - Jose Luis MALDONADO  Laura MORATA – RCN València – 5é Màster  -  158p

44é ESPAñOLé - Andrés FERRANDO Esteban MARTÍNEZ – RCN València - Absolut - 193p     

45é  GOPATACA -  Gonzalo CALVO  Natalia CALVO -  RCN València – Absolut 195p

58é  TOMBARELLA  - Pablo CALVO Jorge ROLLNERT CR València i RCN València – Absolut 264p

I dos esportistes han estat també representant-nos en el 2020 Laser Sènior European Championships & Open European Trophy. Jesus Rogel i Asunción Roca han competit al costat de l'elit europea de ILCA del 06 al 13 d'octubre a Polònia.

Un sisé i un seté en dos de les cinc proves disputades han sigut els millors parcials de Rogel que  ha acabat el campionat 40 en la general dels 126 regatistas inscrits. Asunción, en femení, va signar un 14 en la penúltima mànega de l'europeu que li va permetre pujar i acabar en la 80 en una classificació composta per 107 regatistas.