Actualidad Noticias Bosco Costell i Lucía Terrer plata en els Jocs Esportius de Optimist a Torrevieja

Bosco Costell i Lucía Terrer plata en els Jocs Esportius de Optimist a Torrevieja

Vela Infantil

16 maig 2023
Han participat en aquesta edició pel Real Club Nàutic Torrevieja nostres més joves regatistes de Optimist C: Bosco Costell, Lucia Terrer, Arturo Chumilla, Lola Bernabé, Marc Mari, Jorge García, Carmen Bernabé. Optimist B: Aaron, Irene, Carmen, Ángel I Garoe
RCN Torrevieja

Es tracta d'una competició destinada als novells regatistes de la Comunitat Valenciana que no han competit en la categoria autonòmica, sent la seua primera temporada entrenant i aprenent en cada club. La majoria dels grumets han aprés a navegar el passat estiu.

Durant la jornada del diumenge el vent va ser de 6 a 12 nusos, els joves regatistes van demostrar el seu nivell adquirit durant tot l'hivern. Es van celebrar 2 mangues, fins que va entrar massa vent i es va haver d'acabar la competició amb només 2 mangues celebrades.

Han demostrat que aquests regatistes que ja es troben llestos per a passar a óptimist B. Quan se celebre la final del JOCS que serà el 3 i 4 de juny en el CN Guardamar

L'equip convidat va ser del RCR Alacant que va compartir la jornada de competicio destinada als xics i xiques del grup Optimist C. En finalitzar els joves van compartir unes Hamburgueses i una estona de convivència i canaraderia.

La cita juga un paper formatiu en el desenvolupament com regatistes novells, per a ells no sols és la seua primera competició nàutica, també és una aventura i l'afronten amb molta emoció.