Actualidad Noticias Baixem els preus de totes les llicències de competició i carnet esportiu a 25€ fins al 31 de desembre de 2020. Perquè Junts Sumem Mar!

Baixem els preus de totes les llicències de competició i carnet esportiu a 25€ fins al 31 de desembre de 2020. Perquè Junts Sumem Mar!

Institucional

10 set. 2020
Ara navegar et costarà molt menys perquè baixem els preus de les llicències de competició i carnet esportiu!
FVCV
FVCV
València

La mar obri per a tu els 365 dies de l'any i, és per això, que la FVCV ha avançat la seua campanya de tardor perquè pugues continuar gaudint del teu esport de manera segura, tant dins com fora de la competició, la resta de la temporada.

Vols seguir lligat a la vela després de la teua primera experiència en la mar? Necessites renovar la teua llicència federativa? En la FVCV hem baixat els preus perquè actives el teu compromís amb els valors de la vela i de l'esport nàutic, amb un món de serveis a la teua disposició, així com una sèrie de beneficis tangibles i uns altres que no ho són tant, però que figuren en la filosofia de la FVCV.

La llicència federativa és molt més que un ‘tros de paper’ en el qual ens posa el nostre nom i un número. Aquest document va més enllà que el simple concepte d'identificar-nos, de ser un carnet ja que amb ell ens permet navegar assegurances i protegits tant a nivell nacional com internacional. Una assegurança per a nosaltres.

En aquesta línia, i seguint amb els avanços tecnològics, des de fa dos anys hem implantat una APP (somvela federació), així com una àrea privada en www.somvela.com, perquè ja no necessites portar ‘aqueix trosset de plàstic’ sinó que ara ja comptes amb una aplicació que va més enllà d'aqueix document atés que amb aqueixa aplicació tens la teua llicència i tota aquella informació que requerisques sobre la federació, les seues activitats, els teus passos a seguir en cas d'accident esportiu, etc.

La teua llicència ens ajuda, t'ajuda, a continuar creixent. Amb la teua llicència fas costat al TEU esport! Així que continuem navegant junts en aquest projecte que és el teu projecte, el nostre projecte!