Actualidad Noticias Ascensión Roca 3r en el Mundial de Classe Europa en Categoria Femenina

Ascensión Roca 3r en el Mundial de Classe Europa en Categoria Femenina

Resultats

21 jul. 2021
L'equip de classe Europa del Real Club Nàutic Torrevieja format per Ascensión Roca de Togores, Inés Alcanyís i Alejandro Pareja han competit en el Campionat del Món de classe Europa que s'ha celebrat en la localitat de Råå, al sud de Helsingborg a Suècia, aconseguint Ascensión pujar al podi, aconseguint el bronze en una de les competicions més dures
Real Club Náutico Torrevieja
RCN Torrevieja

L'equip de classe Europa del Real Club Nàutic Torrevieja format per Ascensión Roca de Togores, Inés Alcanyís i Alejandro Pareja han competit en el Campionat del Món de classe Europa que s'ha celebrat en la localitat de Råå, al sud de Helsingborg a Suècia, aconseguint Ascensión pujar al podi, aconseguint el bronze en una de les competicions més dures.

Ens comenta Ascensión “Ha sigut complicat ja que no tenia el meu vaixell, i vaig haver de navegar amb una altra embarcació i una altra vela. El campionat va començar bé amb canvis de vents brucos, però vaig poder assegurar la medalla el tercer dia, encara que vaig estar igualada amb la segona. L'objectiu era aconseguir podi i després de lluitar amb la falta de vent el quart i cinqué dia, vaig aconseguir mantindre el tercer lloc en el mundial” Ascen ens confessava que malgrat el gran esforç està molt contenta amb aquest gran resultat.

La cerimònia d'obertura va tindre lloc el dimecres 7 de juliol, arribant al divendres 16 amb les últimes proves i cerimònia de lliurament de trofeus. En aquesta competició s'enfrontaven els millors esportistes de tota Europa. Durant més d'una setmana, els nostres regatistes han hagut d'enfrontar-se a un total de 130 regatistes en les aigües de Suècia on s'han desenvolupat les proves que els ha enfrontats potser de la vela.

Felicitats pel triomf!