Actualidad Noticias Álex Climent revalida títol en l´Autonòmic de Kite Open Foil

Álex Climent revalida títol en l´Autonòmic de Kite Open Foil

Vela Olímpica
17 maig 2021
Els Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha celebrat en el Club Esportiu Èol Castelló el seu Campionat Autonòmic d'aquesta modalitat
FVCV
FVCV
CD Eolo Castellón

El circuit que reuneix l'elit mundial de la Fórmula Kite aterrava aquest mes en la nostra Comunitat per a completar dues parades de les sis que componen l'esdeveniment. El Real Club Nàutic de València va ser la primera seu que va acollir a la ‘Fórmula Kite Spain Sèries’ i el Club Esportiu Èol Castelló el segon enclavament que va rebre en les seues instal·lacions a aquest circuit. Unes cites que han aconseguit situar a la nostra Comunitat en l'epicentre mundial de la vela lleugera ja que, durant totes dues regates, hem tingut en les nostres costes als millors riders del món competint. Entre ells al número 1 del ránking mundial Axel Mazella.

Per això, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha volgut aprofitar aquesta gran oportunitat i celebrar el seu Campionat Autonòmic de Kite Open Foil dins d'aquesta segona trobada, del 14 al 16 de maig, en el Club Esportiu Èol Castelló.

Tres dies de competició i sis mangues completades han sigut més que suficients perquè Álex Climent (CD Marina El Portet) demostrara perquè és l'actual campió autonòmic i nacional d'aquesta modalitat, fent que nostra Federació tinga entre les seues files a un dels millors riders internacions. Perquè la bona actuació de Climent no sols va fer que revalidara el títol autonòmic de la FVCV aquesta temporada, sinó que a més aconseguia posicionar-se com a nou líder de la classificació general del circuit ‘Fórmula Kite Spain Sèries 2021’ mancant les dues últimes parades per disputar.

I encara que el vent no el va posar gens fàcil durant l'última jornada a la Platja del Gurugú, finalment es van poder completar dues proves més que deixaven a Kiko Peiró (CD Marina El Portet) amb la plata en el Campionat Autonòmic de Kite Open Foil i a Carlos Puig (CD Èol) amb el bronze d'aquesta competició.