Actualidad Noticias T´esperem a les 19.00h en les nostres Xarxes Socials!

T´esperem a les 19.00h en les nostres Xarxes Socials!

Resultats

03 març 2021
Amb motiu de la gala ‘Una mar de campions 2020’ hui a les 19.00h, llançarem en les nostres xarxes socials, un vídeo en homenatge a aquesta festa de la vela que esperem poder celebrar físicament al llarg de l'any
FVCV
FVCV

Com ja és tradició arribades aquestes dates, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana celebra una de les seues cites esportives més importants de l'any: Una Mar de Campions. Per a nosaltres, aquesta gala és una gran festa de la vela ja que ens permet reconéixer i homenatjar els nostres esportistes per tot l'esforç que han realitzat durant la temporada. És un vertader plaer posar en valor el treball i els assoliments que cada esportista dels nostres clubs ha obtingut durant l'any i atorgar-los així, el premi que es mereixen. Però com a federació esportiva hem hagut d'apel·lar a la responsabilitat i posposar la data de celebració esperant que puga ser a la fi d'estiu.

Per molt que en aquests moments la situació ens ha portat a adaptar-nos a noves formes de comunicació, a través de dispositius i pantalles, hi ha emocions que han de transmetre's en persona i el reconeixement dels nostres regatistes és una d'aqueixes emocions. Per això, buscarem el mètode i la data adequada per a tornar-nos a reunir de manera presencial i segura, però mentrestant, no volem deixar passar l'oportunitat de reconéixer i nomenar a tots els esportistes premiats en 2020 a través de les nostres plataformes digitals.

Hui a les 19.00h us esperem en el nostre perfil de Facebook i Instagram on llançarem el vídeo que posarà inici a aquesta primera fase de reconeixement digital de ‘Una mar de campions 2020’ on anirem traient i reconeixent un a un a tots els guardonats per a posteriorment, en una segona fase, poder fer-ho presencial.

T'esperem en el nostre Instagram @somvelafederacio o en la nostra pàgina de Facebook 'Federació Vela Comunitat Valenciana'!