Actualidad Noticias destacadas Renova la teua llicència per a l´any vinent i gaudeix dels avantatges de ser federat

Renova la teua llicència per a l´any vinent i gaudeix dels avantatges de ser federat

Institucional

30 des. 2020
La nova campanya de llicències 2021 ja està en marxa i ofereix moltes novetats per a tots aquells federats.
Prensa FVCV
Prensa FVCV
València

La nova campanya de llicències 2021 ja està en marxa i ofereix moltes novetats per a tots aquells federats.

Al cap d'un any complicat com ho ha sigut el 2020 i de superar totes les dificultats a les quals ens hem enfrontat, hem pogut gaudir de la mar en certa manera, ja que el fet de ser federats ens ha permés poder entrenar igualment durant l'etapa en la qual el COVID 19 estava en major auge.

Per aquesta mateixa raó, és important que continuem renovant la nostra llicència per a poder gaudir d'aquesta i moltes altres avantatges. Algunes d'elles són:

  • Els preus no han variat. Podràs continuar gaudint de la teua llicència de federat amb el mateix preu que l'any anterior, ja que es manté.
  • Allianz Assegurances s'ha convertit en la nova companyia d'assegurances. A partir de l'1 de gener seran ells els que ens proporcionen la seguretat necessària per a poder gaudir de la mar i navegar sense problemes.
  • La nostra aplicació SomVela Federació porta millores. Amb la nova actualització, tindràs més informació sobre les llicències federatives i les activitats que es duen a terme en la federació i de les quals pots gaudir.
  • La nostra pàgina web ha sigut actualitzada i ara trobaràs actualitzacions en la teua àrea privada.

I el més important, en renovar la teua llicència en la nostra federació fas costat al nostre esport. Amb optimisme i il·lusió és com hem d'esperar al 2021, que esperem vinga carregat de mar i vent.

Recorda que Junts Sumem Mar!